top of page
Workshops

Wat?

- Informeren

Waarom is slaap belangrijk? Hoeveel uren zou een kindje volgens zijn leeftijd moeten slapen? Hoeveel keer per dag slaapt een kindje best? Moet mijn kindje al kunnen doorslapen? Wat is normaal en wat niet? Is het normaal dat mijn kindje niet zelfstandig kan doorslapen?

- Slaap optimaliseren

Wat kan je doen om slaap voor het ganse gezin te optimaliseren? Slapen is gebaseerd op een puzzel die samengesteld is uit vele stukjes! Afhankelijk van de leeftijd, het temperament van het kind, het verloop van de dag, kleine en grotere gebeurtenissen...

Dit en veel meer andere vragen zullen aan bod komen tijdens deze workshop. Er zullen handouts voorhanden zijn en nadien is er ruimte om vragen te stellen.

 

Doelgroep?

Aanstaande ouders, ouders van kindje tussen 0 en 6 maanden oud en iedereen die interesse heeft in slaap bij kindjes van deze leeftijdscategorie.

 

Waar?

Vroedvrouwenpraktijk De Bron

Dendermondesteenweg 593

9070 Destelbergen

Parkeren kan voor het huis en naast het huis voor de parkeergarages. Gelieve niet te parkeren in het steegje naast het huis aangezien dit de privé-oprit is van de buren! Dank je wel hiervoor!

 

Wanneer?

Momenteel staan geen sessies gepland. 

Prijs?

30€/persoon op voorhand te storten op rekeningnummer BE54 9731 1202 1997 met vermelding van datum workshop+naam.

Inschrijven via

slaapkindjeslaapcoach@telenet.be

bottom of page