top of page
Welkom!
_FTB7194bijgesneden.jpg
foto.png
Kaat en ik .png
ingroep2.png
Kaat en Quito.png
_FTB7492_edited.jpg
kaat.png
foto christophe.png
daan.png

Mama van twee prachtige kinderen, getrouwd, zelfstandig vroedvrouw en Gentle Sleep Coach®.

Sinds 2014 werk ik als vroedvrouw bij Vroedvrouwenpraktijk De Bron en begeleid(de) ik koppels en alleenstaanden tijdens de zwangerschap, arbeid, bevalling, nazorg en borstvoeding.

Ik zie mezelf als professional die adviezen kan geven, maar ik zie de ouder(s) als professional van hun eigen leven, gezin en kind. Op die manier vormen we samen een team!

Ik zie het als mijn taak om gezinnen te empoweren en bij te staan waar mogelijk. Ieder gezin is uniek en verdient een aanpak op maat. Daarom probeer ik me steeds zo goed mogelijk af te stemmen op het gezin dat ik voor me heb.

Door het dagelijks werken met jonge gezinnen kreeg ik steeds meer interesse in slaap bij baby's en jonge kinderen, omdat ik merkte dat hier veel vragen en problemen rond bestonden.

Toen ik de Gentle Sleep Coaching® methode van Kim West ontdekte, wist ik dat ik gevonden had wat ik zocht! Een geïndividualiseerde manier om kinderen op een zo zacht mogelijke manier de kunst van het slapen aan te leren.

Na een selectieprocedure werd ik toegelaten om de opleiding te volgen. Het was een pittige periode, maar ik ben ontzettend blij dat ik mezelf sinds juli 2018 nu ook slaapcoach mag noemen. Zo kan ik gezinnen meehelpen om de broodnodige slaap te krijgen.

Ik kijk er alvast naar uit om samen aan de slag te gaan!

shutterstock_64630180 (1).jpg

Ik ben Evelyne Vandooren

Over mij
bottom of page