top of page
Aanpak

Realistisch

Ieder gezin heeft andere verwachtingen en doelen. Als deze doelen niet realistisch zijn volgens de ontwikkeling en de noden van het kind zal ik jullie hierin eerlijk bijsturen. 

Responsief

Dit wil zeggen dat er altijd zal gereageerd worden op eventueel huilen van jullie kind. Stap voor stap leren we zo jullie kind de vaardigheid van het zelfstandig inslapen en doorslapen aan.

Bewezen

De Gentle Sleep Coaching methode heeft een succesratio van 95% als er consequent gehandeld wordt tijdens en na het coachen, als er geen sprake is van ziekte bij het kind en als het unieke plan opgevolgd wordt door de ouders.

Geïndividualiseerd

 

Er bestaan geen standaard adviezen als het aankomt op slapen. Jullie zijn een uniek gezin met een uniek kind en een unieke "problematiek". Daarom is het belangrijk dat ik veel informatie krijg door middel van een uitgebreide vragenlijst en verdere vraagstelling. Ik houd hierbij ook rekening met jullie visie op opvoeden en de voeding en temperament van jullie kind. 

Teamwork

Ik zie mezelf als professional van kennis over slaap en ik zie jullie als professional van jullie kind.

Samen bundelen we alle kennis en gaan we op zoek naar de beste manier van werken die zal passen bij jullie gezin.

Samen sterk!

Ook preventief!

Slapen hoeft niet altijd een probleem te worden! Je kan ook preventief te werk gaan door van bij het begin een goede slaapbasis aan te leggen. Kindjes jonger dan 6 maanden kunnen we niet "Coachen" maar wel zachtjes aan vormen. Dit wil vooral zeggen dat we goede slaapgewoontes aanleren, inspelen op de slaapnoden van het kind en begrijpen hoe we de slaap voor iedereen kunnen optimaliseren. 

bottom of page