top of page
6 m-6 j Basis Slaappakket

Vanaf de leeftijd van 6 maanden zijn de meeste kindjes fysiek, neurologisch en emotioneel klaar om gecoacht te worden. Ik vind het heel belangrijk om te weten welk temperament jullie kindje heeft, of er medische zaken zijn die eerst moeten aangepakt worden en wat jullie visie is. Op die manier kunnen we samen een team vormen dat kan streven naar een welbepaald doel!

Als jullie (eventueel na het gratis telefoongesprek) graag willen samen werken, spreken we een moment af voor de startconsultatie. Deze kan doorgaan in Vroedvrouwenpraktijk De Bron  in Destelbergen, bij jullie thuis* of online. Voor deze consultatie door kan gaan, is het belangrijk dat jullie de uitgebreide vragenlijst die ik jullie zal opsturen, zo goed mogelijk invullen en mij tijdig (minimum 72u voor de afspraak) doorsturen. Ik zal deze grondig bestuderen zodat ik een beeld heb van jullie situatie.

 

Tijdens de startconsultatie van ongeveer 1,5u zal ik nog bijkomende vragen stellen en veel informatie over slaap geven zodat jullie begrijpen waarom jullie kind bepaalde dingen wel en niet doet. Vervolgens zullen we een geïndividualiseerd plan op maat van jullie gezin opmaken waar jullie 100% kunnen achter staan. Dan bepalen we samen een startdatum waarop de coaching kan starten.

 

Tijdens het coachingproces is het belangrijk dat jullie een logboek bijhouden en zoals afgesproken doorsturen zodat ik een goed beeld heb van wat er allemaal wel en niet gebeurde. tijdens de voorbije uren of dagen.

 

De eerste 2 à 3 dagen na de start zal ik jullie dagelijks (behalve op zondag) telefonisch contacteren om te horen hoe het ging, om jullie te empoweren en om het plan bij te stellen waar nodig. In het basispakket hebben jullie in totaal 8 telefoongesprekken die over een periode van 2 à 4 weken in overleg worden ingepland.

BELANGRIJK: Tijdens het coachingproces zullen we hard gewerkt hebben om de slaap van het gezin zo optimaal mogelijk te krijgen. Het is van het allergrootste belang om het aangeleerde in stand te houden door consequent te blijven, ook na het proces! 

Prijs: 275€

De startconsultatie duurt ongeveer 1,5 uur en gaat door in de praktijk van Vroedvrouwenpraktijk De Bron in Destelbergen, bij jullie thuis* of online.

Als de startconsultatie doorgaat bij jullie thuis of in de praktijk, kan je mogelijks een gedeeltelijke terugbetaling van 32€ krijgen van de mutualiteit voor de startconsultatie, vraag me hier gerust naar!

 

Maak een afspraak 

Is jullie doel op het einde nog niet helemaal bereikt en willen jullie graag nog verdere begeleiding? Geen probleem! Jullie kunnen nog verdere opvolggesprekken aankopen (zie extra's).

* km vergoeding van 0,75€/km indien buiten een straal van 20km, gerekend vanuit Destelbergen.

bottom of page