top of page
4,5–6 maanden: - Uitgebreid Pakket
4,5–6 maanden:
-
Uitgebreid Pakket

Bij kindjes van deze leeftijd is het heel belangrijk dat ik naga of het kind wel degelijk klaar is om te starten met slaapcoachen. Als ik besluit dat het kind nog niet klaar is, start ik niet met de coaching! Hoe dan ook zijn de strategieën die ik gebruik in deze leeftijdscategorie zo mogelijk nog zachter dan bij kindjes vanaf 6 maanden. 

 

Als jullie tijdens het gratis telefoongesprek graag willen samen werken, spreken we een moment af voor de startconsultatie. Deze kan doorgaan in Vroedvrouwenpraktijk De Bron  in Destelbergen, bij jullie thuis* of online. Voor deze consultatie is het belangrijk dat jullie de uitgebreide vragenlijst die ik jullie zal opsturen, zo goed mogelijk invullen en mij tijdig (minimum 48u voor de afspraak) doorsturen. Ik zal deze bestuderen zodat ik een beeld heb van jullie situatie.

 

Tijdens de startconsultatie van ongeveer 1,5u zal ik nog veel vragen stellen en informatie over slaap geven zodat jullie begrijpen waarom jullie kind bepaalde dingen wel en niet doet. Vervolgens zullen we een geïndividualiseerd plan op maat van jullie gezin opmaken waar jullie 100% kunnen achter staan.

Dan bepalen jullie een startdatum waarop de coaching kan starten.

 

Tijdens het proces is het belangrijk dat jullie een logboek bijhouden en dagelijks doorsturen zodat ik een goed beeld heb van wat er allemaal wel en niet gebeurde.

 

De eerste 2 à 3 dagen na de start zal ik jullie dagelijks telefonisch contacteren om te horen hoe het ging, jullie te empoweren en het plan bij te stellen waar nodig. In het uitgebreid pakket hebben jullie in totaal 15 telefoongesprekken over een periode van 2 à 4 weken die in overleg worden ingepland.

 

Prijs: 385€

De startconsultatie duurt ongeveer 1,5 uur en gaat door in de praktijk van Vroedvrouwenpraktijk De Bron in Destelbergen, bij jullie thuis* of online.

Als de startconsultatie doorgaat bij jullie thuis of in de praktijk, kan je mogelijks gedeeltelijke terugbetaling van de startconsultatie krijgen van de mutualiteit, vraag me hier gerust naar!

 

Maak een afspraak 

Is jullie doel op het einde nog niet helemaal bereikt en willen jullie graag nog verdere begeleiding? Geen probleem! Jullie kunnen nog verdere opvolg telefoontjes aankopen (zie extra's).

* km vergoeding van 0,75€ (incl btw) indien buiten een straal van 20km, gerekend vanuit Destelbergen.

bottom of page