top of page
4,5 - 6 maanden: - Basis Slaappakket
4,5 - 6 maanden:
-
Basis Slaappakket

 

Als jullie ( eventueel na het gratis telefoongesprek) graag willen samen werken, spreken we een moment af voor de startconsultatie. Deze kan doorgaan in Vroedvrouwenpraktijk De Bron  in Destelbergen, bij jullie thuis* of online. Voor deze consultatie doorgaat is het belangrijk dat jullie de vragenlijst die ik jullie zal opsturen, zo goed mogelijk invullen en mij tijdig (minimum 72u voor de afspraak) doorsturen. Ik zal deze grondig bestuderen zodat ik een beeld heb van jullie situatie.

 

Tijdens de consultatie van ongeveer 1,5u zal ik nog bijkomende vragen stellen en uitgebreide informatie geven over slaap zodat jullie begrijpen waarom jullie kindje bepaalde dingen wel en niet doet. 

Telefonische opvolging:

Wensen jullie na de consultatie ook telefonische opvolging dan kan dit. We starten met een basis van 5 opvolg gesprekken van gemiddeld 15 minuten die we laten doorgaan op een onderling afgesproken tijdstip. Wensen jullie hierna nog opvolging, dan kan dit.

Tijdens het proces is het belangrijk dat jullie een logboek bijhouden en zoals afgesproken op de consultatie doorsturen zodat ik een goed beeld heb van wat er allemaal wel en niet gebeurde. Op die manier kan ik bijsturen waar nodig.

 

Prijs: 275€

De startconsultatie duurt ongeveer 1,5 uur en gaat door in de praktijk van Vroedvrouwenpraktijk De Bron in Destelbergen, bij jullie thuis* of online.

Als de startconsultatie doorgaat bij jullie thuis of in de praktijk, kan je mogelijks gedeeltelijke terugbetaling van de startconsultatie krijgen van de mutualiteit, vraag me hier gerust naar!

 

Maak een afspraak 

Is jullie doel op het einde nog niet helemaal bereikt en willen jullie graag nog verdere begeleiding? Geen probleem! Jullie kunnen nog verdere opvolg telefoontjes aankopen (zie extra's).

* km vergoeding van 0,75€ (incl btw) indien buiten een straal van 20km, gerekend vanuit Destelbergen.

bottom of page